Gode og flittige håndværksvirksomheder bliver færre i København, samtidig med at efterspørgslen stiger

By | december 10, 2021

Håndværkere, der klarer dit håndværkerjob i København til den store guldmedalje, er tæt på umuligt at finde. Der er ikke meget at gøre, hvis du ender med en dårlig håndværker.  

Der er alt for mange borgere og lejligheder i København relativt til de håndværkere, der er tilgængelige. Det betyder, at markedet er helt skævvredet, og at håndværkerne derfor har fået for meget magt.  

Desuden bliver flere og flere håndværkerne fragtet fra den anden side af Storebælt, de er nemlig alle sammen jyder.  

Find en københavnsk håndværker i hovedstaden 

I København er det ikke kun på universiteterne og på cafeen, at der kommer en masse jyder og tager over. For håndværkerne, der betræder de københavnske gader, er nemlig meget sjældent københavnere eller endda fra Sjælland.  

I stedet er det jyder og fynboer, der fragtes til hovedstaden for at lave noget arbejde. Det er faktisk utrolig, at det kan svare sig for de jyske håndværksvirksomheder. Men betalingen er god, når man frygter for, at der lander en dårlig og upålidelige håndværker på bordet.  

Dog er der stadig nogle få, stolte virksomheder, der holder fanen højt. Her er Egerbyg en af dem. De er en VVS-virksomhed, der høster store roser fra deres kunder.  

De er både pålidelige, dygtige og mødepligtige, hvad der faktisk er sjældent i den store by. Heldigvis findes der stadig nogle få, som gør det rigtig godt, og Egerbyg er en af disse.  

Stadig nogle få stolte tilbage 

Egerbyg har været i branchen i mange år og har derfor også set, hvordan markedet har udviklet sig betydeligt, fra da de startede og så til i dag.  

De står stadig på fødderne og klarer store som små opgaver, selvom de får vildt mange efterspørgsler, kan de stadig holde tungen lige i munden og klare det hele. Der kan selvfølgelig være ventetid, når man har at gøre med en kvalitetshåndværker.  

Dog vil det være ventetiden værd. Du finder ikke andre håndværkere i København, der stiller samme høje krav til deres ansatte. Der findes heller ikke andre, der vil gå lige så langt for at gøre kunderne glade.  

For selvom der er utrolig mange kunder at vælge mellem, sørger de altid for at gøre deres absolut bedste ved hvert job. De ved nemlig, at det betyder noget, om kunden står tilbage med et smil eller en sur mine. Det betyder noget for virksomheden og for de mennesker, der udfører jobbet.  

Du fortryder den billige løsning 

For ofte ser man i København, at der bliver bestilt en dårlig og billig løsning. Årsagen hertil er, at der simpelthen er for lang ventetid.  

Dog vil det sjældent være det bedste løsning at vælge en af de virksomheder, hvor der ingen ventetid er og hvor det virker en smule kryptisk. Du kan ende med at møde nogle klamphuggere, der gør jobbet virkelig dårligt.  

Det er surt at vente. Det er værre at skulle melde den dårligt udførte job til myndigheder, hvortil en retssag så skal op at stå – det tager endnu længere tid.