Træn din krop glad og sund

By | juni 2, 2022

Selv om du muligvis ikke er typen der normalt går i træningscenteret, bør du alligevel læse med herunder. Med reformertræning Lyngby får du en helt anden form for træning, end den du kender i forvejen. Under reformertræning Lyngby bliver din krop trænet på alle ler og kanter. Det er altså ikke kun ben, som hvis du bruger en kondicykel, eller kun arme, som ved vægtene. Med reformertræning Lyngby bliver hele din krop tilgodeset hver gang du træner. Tjek Reformer Lyngby ud, og se om der ikke skulle være et hold der passer, lige netop dig.

Senior reformertræning Lyngby

Denne træningsform er tilpasset dig, der ikke længere er helt ung. Har du skavanker, bliver der taget hensyn. Har du specielle trænings behøv, kan det lade sig gøre. Fordelen ved Senior reformertræning Lyngby frem for almindelig træning, eller gymnastik, er at du får trænet hele kroppen, alle muskler, led og sener, hver eneste gang du er til træning.

Junior reformertræning Lyngby

Dette er for dig og dit barn, som er fyldt 12 år. På dette hold kan du sammen med dit barn træne på alle de sjove og forskellige måder, som Junior reformertræning Lyngby, foregår på.

Fordelene ved reformertræning

Der er mange fordel ved reformertræning Lyngby, frem for almindelig træning og andre former for gymnastik.

  • Øget styrke. Du bliver simpelthen stærkere, hver eneste gang du er til træning.
  • Træner hele kroppen. Hver gang du er til træning, bliver hele din krop trænet. Der er ikke fokus på kun en eller to kropsdele, men hele kroppen.
  • Din kropsholdning bliver flottere. Du undgår ikke at komme til at ranke ryggen og løfte hovedet. Din holdning bliver simpelthen flottere.
  • Fedtforbrænding. Du knokler, du sveder og du forbrænder. Du får en øget fedtforbrænding, hver eneste gang du er til træning.
  • Vægttab. Spiser du fornuftigt, samtidig med reformertræning Lyngby, så kan du hurtigt komme af med et par overflødige kilo. Vil du gerne bevare dit vægttab, er det vigtigt at du ikke afbryder træningen og at du fortsætter med at spise sundt.
  • Opstrammer din krop. Din krop bliver friskere og strammer ved reformertræning Lyngby.
  • Styrker ryggen. Din ryg bliver styrket og du får en pænere holdning. Mange danskere har undt i ryggen. Din ryg kan blive stærk igen, ved at træne ryggens muskler.
  • Forbedre din smidighed. Reformertræning er træning for hele kroppen. Din smidighed bliver bedre af reformertræning Lyngby.

Listen herover er bare et lille udpluk af alle de herligheder du opnår ved reformertræning Lyngby. Det vigtigste at huske på er at din krop kræver træning hele livet. Hvis du gerne vil holde fast i alle fordelene, kræver det således at du bliver ved med at træne, helst uden afbrydelser. Det behøver kun at være en eller to gange om ugen, det vigtigste er bare at du bliver ved med at gøre det. om sommeren kan du nøjes med en gang og så kan du tage to gange om vinteren.