Frokost catering – vælg Ryde Gastronomi

By | maj 12, 2021

Hvis du er leder at en lille- eller mellemstor virksomhed i og omkring København, bør du se med her. Det kan ofte være svært at vælge, om ens medarbejdere skal tilbydes frokost ordning/ catering. Det kan imidlertid være en god idé, da god og næringsrig kost, kan gøre arbejdsmiljøet for medarbejderne bedre, skabe en pause midt på dagen, hvor batterierne kan lades op blandt medarbejderne osv. Derudover kan det være en rigtigt god idé at tilbyde frokost catering, når der holdes møder i virksomheden, så medarbejderne får maksimalt ud af de møder, der holdes.   

Medarbejdernes arbejdseffektivitet 

Det er alment kendt at medarbejderes arbejdseffektivitet kan dale midt på dagen. De kan så og sige være trætte, når eftermiddagstimerne render ud. Tilbydes medarbejderne en god frokostordning fra Ryde Gastronomi, vil de blive tilbudt en varieret kost, hvor der bl.a. er inkorporeret gode råvarer, som er sundt for medarbejderne. Dette vil højst sandsynligt gøre, at deres energi niveau stiger, således at de også arbejder mere effektivt i de sene eftermiddagstimer fremfor at blive trætte efter frokost, som man ofte ser det. Frokost catering København og omegn tilbydes på alle små- og mellemstore virksomheder i og omkring København. Der findes mange medarbejdere der selv sørger for en god frokost, men der findes imidlertid også lige så mange medarbejdere, som ikke får lavet en ordentlig madpakke hjemmefra. Ofte vil medarbejderne forlade arbejdspladsen for at købe deres frokost i byen i stedet for, og det kan måske gøre pauserne længere.  

Trætte medarbejdere ved lange møder og foredrag 

Det er lige så kendt, at medarbejdere kan blive trætte, når der holdes lange møder og foredrag i store forsamlinger. Det er derfor en lige så god idé, at medarbejderne tilbydes den gode frokost, når de er til nogle større events i form af f.eks. foredrag, kursusdage etc. Dette kan Ryde Gastronomi også levere, og det vil gøre det nemmere for dig at sikre, at dine medarbejdere får en god kost i løbet af de lange kursusdage.  

Kendskab skaber venskab 

En af de helt store fordele ved frokost catering er, at medarbejderne i højere grad spiser sammen, når de spiser i en kantine. Når medarbejderne i løbet af deres arbejdsdage skal samarbejde med hinanden, er det en rigtigt god idé, at der også efterlades noget rum for, at de kan lære hinanden at kende. Man taler ofte om, at kendskab skaber venskab, og det er der egentligt også noget om. Når man taler sammen over en frokost, har man ofte en fælles tredje, der gør samtalerne bedre. Når man kender hinanden, vil man i højere grad være tilbøjelig til at være tilgivende overfor hinandens fejltagelser, end hvis man ikke har et kendskab til hinanden. Derfor kan medarbejdere der ikke taler sammen udover i arbejdssituationerne risikere at komme på tværs af hinanden og misforstå hinanden, når de kommunikerer og samarbejder. Dette er værd at tage med i overvejelserne, når du skal finde ud af, om dine medarbejdere skal have frokost catering fra Ryde Gastronomi. Når både arbejdseffektivitet, samarbejde og kollegial sammenhold tages med i ligningen, vil det klart kunne betale sig økonomisk.