Alt i klinker til dit køkken hos Flisestudiet

By | maj 25, 2021

Trænger dit køkken til en mindre renovering? Så har du muligvis allerede besluttet dig for, at renoveringen skal omfatte nye køkken klinker. Markedet for vægfliser er efterhånden rigtig stort. Dog er der god grund til, at flere og flere danskere er begyndt at udvælge deres klinker i sortimentet på https://www.flisestudiet.dk/

Om Flisestudiet  

Flisestudiet importerer italienske fliser, klinker og mosaik, og firmaet har længe været en favoritforhandler blandt de danskere, der står over for boligrenoveringer. Flisestudiet holder til i Aarhus, men hvis turen er for lang for dig, kan du med fordel starte med at orientere dig på Flisestudiets hjemmeside.  

Flisestudiets brede sortiment  

I Flisestudiets brede sortiment finder du både granitfliser, mamorfliser, skifer, mosaikfliser, marmorbordplader og masser af klinker til dit køkken. Og med Flisestudiets egne ord omfatter sortiment både trendy, friske, futuriske, sprælske, rå, rustikke, klassiske, tidløse, minimalistiske, spcielle, smukke, neutrale, standart, elegante og charmerende fliser og klinker. Kort fortalt er der rigeligt at vælge imellem, når du handler hos Flisestudiet.  

Sådan finder du de rette køkkenklinker  

Når du udvælger nye klinker til dit køkken, bør du først og fremmest overveje, hvilke farver du godt kunne tænke dig. Folk er forskellige, og derfor varierer det også fra hjem til hjem, hvilke klinker, der bedst gør sig i køkkenet. Køkkenindretning er vigtigt, fordi vi trods alt bruger en stor del af vores tid på madlavning. Og hvis dit køkken er hyggeligt og velindrettet, er der en god chance for, at madlavningsprocessen bliver en anelse mere overskuelig for dig – selv på de dage, hvor du egentlig ikke orker at lave mad. Afdæmpede og naturfarvede klinker præger langt de fleste danske køkkener. Men i nyere tid er farverige og sprælske klinker igen blevet moderne. Hvorfor ikke opfriske dit køkken med klinker i rød, grøn eller turkis? Farvede klinker har den fordel, at det ikke ligeså let lader sig bemærke, når de bliver lidt beskidte, som det gør med hvide eller lysegrå klinker. Valget er op til dig. Og valget afhænger i høj grad af, hvordan du har indrettet resten af dit køkken. Hvis du har brug for råd eller vejledning, sidder Flisestudiets medarbejdere altid klar til at besvare dine henvendelser på enten telefon eller mail. Uanset dit behov er der en god sandsynlighed for, at dine nye klinker findes på deres hjemmeside. Flisestudiet leverer klinker i alle de typiske størrelser; fra 10 x 10 centimeter til 100 x 300 centimeter.  

Derfor skal du løbende renovere din bolig  

Boligrenovering kan godt virke som en lettere uoverskuelig opgave. Men i langt de fleste tilfælde kan løbende boligrenovering i den grad godt betale sig. En lejlighed eller et hus, som er nyligt renoveret, er markant nemmere at sælge end en bolig, hvis vedligeholdelse lidt for længe har været forsømt. Og ofte vil du kunne tjene langt mere på renoveringen, end du som udgangspunkt bruger på for eksempel at få poleret gulvene eller installeret nye køkken klinker.